Home Castalla Castalla formarà als propietaris de mascotes davant l’augment de deposicions al casc...

Castalla formarà als propietaris de mascotes davant l’augment de deposicions al casc urbà

0
SHARE

La brutícia és una de les principals queixes ciutadanes que ha detectat durant els darrers mesos l’Ajuntament de Castalla. Les zones més allunyades del centre urbà, aquelles en les que passegen les mascotes, apareixen diàriament plenes de deposicions i miccions de gossos. Fet que, a banda de la insalubritat i el risc de malalties per a persones i animals, causa una molt mala imatge de la ciutat tant entre els veïns com davant els visitants. Per això, el Consistori castellut llança durant les dos properes setmanes la campanya ‘Castalla Neta’.

Increment de la vigilància

L’ordenança municipal d’higiene urbana preveu sancions de fins a 700€ per incomplir-la, i de fet la Policia Local va a intensificar la tasca de detecció d’aquestes accions. Tot i això, la prioritat és la conscienciació amb dos accions obertes a la ciutadania que tindran lloc els dies 21 i 27 de gener.

A hores d’ara Castalla únicament disposa d’una zona de pipican caní, tot i que l’Ajuntament baralla la idea de crear-ne altres per diferents punts del casc urbà.