Home Castalla Castalla licita el projecte d’ampliació i millora del Poliesportiu Municipal per valor...

Castalla licita el projecte d’ampliació i millora del Poliesportiu Municipal per valor de vora 1,5 milions d’euros

0
SHARE

La possibilitat que el Govern central va oferir a l’octubre del 2020 als ajuntaments de tota Espanya ha obert una porta a les possibilitats d’inversió a cada població. Després d’anys de restricció de la despesa, l’estat dels comptes de la immensa majoria dels consistoris aglutina importants sumes acumulades als romanents de tresoreria. Quantitats que ara poden ser invertides, i que estan provocant l’aprovació de modificacions de crèdit a bona part dels ajuntaments de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla.

Un d’eixos ajuntaments és el de Castalla, que recentment ha aprovat 2 d’aquestes modificacions per a mobilitzar prop de 5 milions d’euros del seu romanent de tresoreria. Amb ells van a executar-se un bon grapat de treballs que responen a necessitats detectades a la ciutat. Entre ells el dels treballs de millora i ampliació del Poliesportiu Municipal que han sigut licitats pel plenari aquesta mateixa setmana.

El projecte aglutina un total del vora 1,5 milions d’euros amb els que executar obres a una de les infraestructures més utilitzades de la capital de la Foia. És, a més, una de les propostes llançades pels propis veïns a través dels processos de participació duts a terme per l’Ajuntament de Castalla. La suma total del cost del projecte no serà afrontada exclusivament pels comptes castelluts, ja que el projecte compta amb una subvenció de més de 600.000 euros per part del Pla Planifica de la Diputació d’Alacant.

L’epicentre del projecte és la construcció d’un nou pavelló amb graderies i vestidors, que inclourà gimnàs i una sala polivalent. Una petició ciutadana que es deu a la gran quantitat d’usuaris amb que compten les actuals instal·lacions. El projecte té un termini d’execució de 15 mesos des de l’inici dels treballs.