Home Alcoià Tèxtils valencianes llancen una campanya per a reduir restes al Medi Ambient...

Tèxtils valencianes llancen una campanya per a reduir restes al Medi Ambient gràcies a l’ús de mascaretes reutilitzables certificades

605
0
SHARE

Cada vegada són més les persones que prenen consciència de com la utilització de les mascaretes d’un sol ús està perjudicant el planeta. Diàriament podem veure a les notícies la quantitat de residus que aquest tipus de material genera i que acaba en els nostres carrers, platges, boscos o rius. Per buscar una solució a un problema que dia a dia s’agreuja -a Espanya, la meitat de la població utilitza una màscara d’un sol ús al dia, el que suposa més de 600 milions de mascaretes a el mes en circulació-, un conjunt d’empresaris de sector tèxtil de la Comunitat Valenciana, s’ha unit per conformar el Grup de Fabricants de Mascaretes Reutilitzables (GFMR).

Aquest grup pretén donar a conèixer i potenciar els beneficis -no només per a l’individu, sinó també per al planeta- de la importància d’utilitzar mascaretes reutilitzables certificades UNE 0065. Mitjançant el projecte #compromisoconelfuturo, el GFMR vol conscienciar de la necessitat de tenir cura del nostre medi ambient a través d’un consum responsable d’aquest tipus de material imprescindible per garantir la nostra seguretat i la dels altres, enfront de la Covid19.

Per a això, llança ‘Segures per a tu, sostenibles per al planeta’, una iniciativa que pretén oferir una solució segura i sostenible al problema que generen les mascaretes d’un sol ús. Des del grup s’ofereix la possibilitat a empreses, organitzacions, institucions i particulars de poder adquirir aquest tipus de mascaretes higièniques, reutilitzables i certificades UNE 0065.

Per a això, el GFMR ha creat un lloc web –www.compromisoconelfuturo.com– on l’usuari pot descobrir l’àmplia gamma de màscares personalitzables rentables -en materials, colors i acabats- i trobar el model que més s’ajuste a les seves necessitats. A més, també es realitzarà una campanya a través de mitjans en línia per fer-se sentir i arribar a el màxim de persones possible amb l’objectiu últim d’evidenciar aquest greu problema per al Medi Ambient, i presentar una solució molt més sostenible a través de les mascaretes reutilitzables certificades.