Home Castalla Castalla organitza un taller d’emporderament per a dones per millorar l’autoestima, confiança...

Castalla organitza un taller d’emporderament per a dones per millorar l’autoestima, confiança i promoure la igualtat

447
0
SHARE

El departament de serveis socials de l’Ajuntament de Castalla ha organitzat un taller d’empoderament per a dones anomenat “Conoce tus habilidades, aumenta tu autoestima y empodérate”.

Aquest taller s’iniciarà el proper 13 de febrer i té com a principal objectiu enfortir l’autoestima, la confiança i les elecciones de la propia vida de les dones. La regidora de serveis socials, Maite Gimeno, ha explicat també que el consistori vol promoure una major participació social i afavorir la igualtat entre homes i dones.

El taller es realitzarà a l’Auditori amb dues sessions quinzenals els dijous de 10h a 12h amb una durada de sis mesos fins al mes de juliol. Totes les interessades poden inscriure’s en Serveis Socials Municipals de Castalla fins al proper 7 de febrer.

Al taller es treballarà en dos grups reduïts, entre 12 i 15 persones i sessions planificades per potenciar així el canvi psicològic i social de les dones de la població de Castalla.

Per part de l’Ajuntament animen a totes les dones del municipi a participar en aquest tipus de tallers per previndre i enfrontar-se a qualsevol situació i millorar l’entorn familiar i afectiu.