Home Destacats Les nines de la Foia lideren el creixement del sector jogueter i...

Les nines de la Foia lideren el creixement del sector jogueter i mantenen expectatives a Nuremberg

0
SHARE

El sector jogueter ha passat per anys complicats en els que ha hagut de re inventar-se per a sobreviure. Però hi ha una vessant del joguet que ja trobat un nínxol de creixement a colps de qualitat i saber fer. Es tracta dels productora de nines, un producte que porta 2 exercicis experimentant creixements substancials que, el alguns casos, superen el 15% de la facturació.

La seua presència a esdeveniments internacionals com la fira de Nuremberg és imprescindible per a consolidar aquestes dades. De fet, la immensa majoria d’elles estan presents en la ciutat alemanya. Presenten les seues novetats per al 2020 i ho fan en un clima positiu que convida a l’optimisme.

A la fira del joguet de Nuremberg es pot trobar qualsevol cosa relacionada amb el joc i la infantesa. Més d’una trentena d’empreses de la Foia de Castalla estan presents al certamen. Entre elles moltes radicades a Ibi, localitat que ha diversificat el seu teixit industria per a abastir més mercats que el jogueter. No obstant, el joguet segueix donant treball a molta gent a la població, pel que una representació municipal ha acudit per a interessar-se per la seua participació a la fira.

La fira practicament acaba de començar, però durant les properes 3 jornades moltes de les mercantils de la zona cobriran una part de les seues vendes i contactes anuals. Algunes exporten el 85% de la seua producció.