Home Castalla Castalla organitza un Taller d’Ocupació per a formar a 10 veïns en...

Castalla organitza un Taller d’Ocupació per a formar a 10 veïns en obra, urbanització i paviments

0
SHARE

L’Ajuntament de Castalla ha format a 10 veïns de la localitat a través de la subvenció de 251.354,40 euros de la Conselleria d’Economia Sostenible en un Taller d’Ocupació de 1.920 hores per a que aprenguen sobre obra, urbanització i paviments a través del programa mixt d’ocupació i formació ‘T.E. Ocupació II’.

Durant aquestos tallers, els participants de la localitat s’han encarregat de dur a terme obres de construcció bàsiques i millores a la localitat. Entre elles es troben la realització de guals per a vianants als carrers Benlliure, Sant Francesc, Cervantes, Senieta de l’Auelet, Azorín, Sant Joan Bosco, Avinguda Constitució, Goya, Sorolla, Leonardo Jover i Jaume I. Avui s’ha fet el lliurament dels diplomes als participants al taller d’ocupació, on s’acredita la millora de les capacitats teòriques i pràctiques dels veïns de Castalla.

L’ajuntament de Castalla ha destacat la importància d’aquest tipus de programes, que ajuden a formar a la població en pos d’aquirir coneixements en el personal directiu, docent i auxiliar administratiu.