Home Alcoi La Policia Nacional ha detingut un home per robatori amb força en...

La Policia Nacional ha detingut un home per robatori amb força en un habitatge on va sostreure cupons de loteria premiats

0
SHARE
Comisaria de la Policia Nacional a Alcoi.

La Policia Nacional ha detingut un home en Alcoi per realitzar un robatori amb força en un habitatge on va sostreure un telèfon mòbil, una serra radial i diversos cupons premiats d’un sorteig de loteria. El succés, que va finalitzar amb la detenció, es va iniciar amb la denúncia a la Comissaria d’Alcoi d’un venedor d’aquest sorteig de loteria, que va manifestar haver estat víctima d’un robatori a sa casa.

Segons versava la denúncia de la víctima, l’assaltant havia accedit a l’habitatge afectat escalant pel mur perimetral que donava accés als patis comunitaris des d’on, a través d’una porta, va accedir a l’habitatge, deixant restes de les víctimes empremtes del seu calçat a les parets.

El detingut va sostreure de l’habitatge cupons del sorteig de loteria per al qual treballava la víctima, que arribaven a un valor de 250 euros, a més d’un telèfon mòbil i una serra radial. Des del primer moment, la víctima, va sospitar d’una persona del seu entorn, ja que a sa casa hi havia en el moment del robatori diversos gossos de la seua propietat i segons sembla no es van alterar per la presència de l’autor dels fets.

Els agents pertanyents a la comissaria de Policia Nacional d’Alcoi van prendre declaració a diversos empleats que venen cupons d’aquest mateix sorteig de loteria, que van declarar que diversos dels cupons que coincidien amb les numeracions dels cupons sostrets en el robatori els havia anat cobrant un home que va ser una persona de l’entorn de la víctima.

Finalment, els agents van trobar el parador del presumpte autor, que en el moment de ser detingut portava el telèfon mòbil de la víctima entre les seves pertinences, a qui van detenir acusat d’un delicte de robatori amb força a les coses. El detingut, de 23 anys i nacionalitat espanyola, va ser posat a disposició del Jutjat d’Instrucció de guàrdia d’Alcoi.