Home Alcoi Castalla ret homenatge al seu escriptor més il·lustre, Enric Valor

Castalla ret homenatge al seu escriptor més il·lustre, Enric Valor

383
0
SHARE

L’acte ha estat organitzat pel Centre Ovidi Montllor, Acció cultural del Pais Valencià, el Centre Cultural Castellut, i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castalla i la participació de El Sogall.

Ahir, nit de Sant Joan, va tindre lloc a la plaça de Sant Antoni de Castalla, al casc antic de la ciutat, un familiar i emotiu homenatge al reconegut escriptor i lingüista Castellut Enric Valor i Vives, coincidint amb el 50 aniversari de la entitat Acció Cultural del País Valencià. Va ser un esdeveniment amenitzat musicalment amb la participació de la colla de dolçainers i percussió local El Sogall.

En primer lloc i després de la primera interpretació del grup Castellut, es va llegir un manifest, on entre altres, es va tractar el tema tan dolent del carrer de Mutxamel, on es pretenia llevar a una de les vies del municipi el nom de Valor, proposta que s’ha fet molt de ressò els últims dies i que finalment no es va dur a terme. La part més extensa de l’homenatge, va ser la lectura d’una de les rondalles escrites per Enric, El Príncep desmemoriat, que va estar llegida per vàries persones. Per finalitzar, El Sogall va interpretar “La Muixeranga”.