Home Castalla Castalla, una de les 5 poblacions alacantines amb castell de focs artificials...

Castalla, una de les 5 poblacions alacantines amb castell de focs artificials pel Dia de la Constitució

590
0
SHARE

El proper 6 de desembre es celebra a tota Espanya el Dia de la Constitució, una jornada que, en cas de no ser diumenge com enguany, seria festiva a tot el país. Les circumstàncies actuals limitaran els festejos per aquesta efemèride per a prevenir més contagis, tot i que des de la Diputació d’Alacant s’ha seleccionat a 5 localitats alacantines per a dur a terme un homenatge especial a la Carta Magna.

Entre elles es troba la ciutat de Castalla, que albergarà un espectacle pirotècnic amb el que commemorar la celebració. Junt a la capital de la Foia estaran Alacant, Oriola, Teulada i Xixona, on es dispararà un castell de focs artificials major del que és habitual a aquestes poblacions a excepció de la capital provincial. Aquesta acció forma part de la campanya de suport al sector pirotècnic provincial enllestida per la Diputació d’Alacant sota el nom de ‘Torna la llum’.

En el cas castellut, el solar entre l’Auditori i el CEIP Rico Sapena serà el lloc elegit per al dispar. L’espectacle tindrà una duració aproximada de 10 minuts i en ell es dispararan prop de 230 quilos de pólvora. Des de l’Ajuntament de Castalla es crida a la població a gaudir-lo des de la distància i evitant aglomeracions.