Home Alcoi La finalització de les obres atorga una nova imatge a la Costera...

La finalització de les obres atorga una nova imatge a la Costera Gurugú alcoiana

0
SHARE

Ja han finalitzat les obres per a la remodelació del carrer Costera del Gurugú i el seu entorn. L’adequació l’ha duta a termeuna empresa de Muro per un import de l’obra de 48.000 euros. L’actuació ha consistit en una nova pavimentació de les voreres i paviments del carrer Gurugú i el seu entorn, fent accessible aquest espai.

Pel que respecta a la circulació en aquesta àrea del Centre d’Alcoi, serà com abans de l’actuació: Costera Gururugú en direcció ascendent, carrer Sant Mateu també fins l’encreuament amb Sant Domènec des d’on es circularà en direcció plaça Mossén Josep. El carrer Sant Mateu seguirà en direcció descendent des d’El Camí fins el citat encreuament amb Sant Domènec.

Pel que concerneix a la circulació pel centre durant els caps de setmana seguirà de la mateixa manera que les últimes setmanes: el carrer Sant Nicolau estarà obert al tràfic rodat i al pas de l’autobús durant els caps de setmana; el carrer Sant Llorenç estarà tancat al tràfic rodat dissabtes, des de les 8.30 hores i fins a la matinada. L’autobús urbà circularà amb normalitat fins a les 20.30 hores a aquesta via. A partir d’eixe moment es podran disposar les terrasses en la calçada. Divendres i diumenge Sant Llorenç estarà obert al tràfic rodat i al pas de l’autobús amb normalitat.