Home Castalla Castalla vol convertir-se en el centre comercial dels seus veïns cara a...

Castalla vol convertir-se en el centre comercial dels seus veïns cara a les compres nadalenques

0
SHARE

Comprar a Castalla per Nadal. És l’objectiu de la campanya que ha activat l’Ajuntament castellut, i que aspira a que els veïns de la localitat no es desplacen fora per a dur a terme les seues compres nadalenques. Per això, han posat en marxa iniciatives que premien tant a comerciants com a clients amb l’ànim de que el Nadal supose un baló d’oxigen per al sector. Serà el segon després dels xecs regal divulgats pel Consistori, i que han generat un volum de vendes de 120.000 euros.

El Nadal és una de les èpoques de major consum que es donen al llarg de tot l’any. Un fet que la converteix en una de les principals fonts d’ingressos per al comerç i l’hostaleria de qualsevol localitat. D’ací que la campanya comercial del Nadal supose tota una oportunitat per a un sector, el terciari, que ha travessat mesos obscurs durant la crisi sanitària del coronavirus. Molts establiments han estat tancats durant mesos i no han arribat a recuperar-se una vegada reoberts, pel que confien en les compres nadalenques per a salvar un catastròfic any 2020.

És per això pel que la ciutat de Castalla ha presentat la campanya que pretén convertir a la capital de la Foia en el centre comercial, com a mínim, dels seus veïns aquest Nadal. Ajuntament, comerciants i hostalers criden a la població a dur a terme les seues compres als establiments locals, que garanteixen qualitat i varietat de productes. Ho fan en torn a 4 línies d’acció, que comprenen des de vídeos promocionals a les xarxes socials a un passaport per a obtenir productes locals gratis. Els establiments adherits, uns 60, estaran identificats amb una catifa roja i aparadors decorats.

Aquesta campanya és la segona que activa la ciutat durant la crisi sanitària de la Covid19 per a ajudar als comerços castelluts. La primera, la dels xecs amb el 50% de descompte en cada compra als establiments locals, arriba a la seua fi aquest proper 15 de desembre. Ho fa després d’haver provocat una despesa als establiments comercials i hostalers de la població que es xifra en torn als 120.000 euros. La campanya nadalenca aspira a donar una nova empenta a un sector que dona treball a centenars de persones a la capital de la Foia.

Els premiats a les diferents iniciatives de la campanya de Nadal activada des del Consistori castellut es coneixeran el 8 de gener. Aquesta campanya ve a substituir a l’habitual Fira Nadalenca que Castalla organitza cada vegada que s’apropen aquestes dates.