Home Alcoi CD Alcoyano jugarà contra el Real Madrid al Collao el proper 20...

CD Alcoyano jugarà contra el Real Madrid al Collao el proper 20 o 21 de gener en Copa del Rei

337
0
SHARE

Finalitzada la segona ronda de la Copa del Rei i coneguts els equips espanyols classificats per a la següent ronda, hui dia 8 de gener a les 13h s’ha celebrat el sorteig dels propers encontres.

Després que l’Alcoyano s’imposara al partit d’anit a l’Osca per 2 gols a 1, hui tocava veure l’equip que els tocaria al sorteig. La sort ha decidit que el deportivo lluitarà contra el Real Madrid per classificar-se. L’encontre es celebrarà a Alcoi, al camp del Collao el proper 20 o 21 de gener. 

Els finalistes de la Supercopa d’Espanya (Real Madrid, FC Barcelona, Real Societat i Athletic Club) s’han emparellat amb quatre equips de la divisió més inferior pel que els equips de la segona b que s’han classificat tenen garantit un partit contra un de primera.

Les eliminatories se celebraran a partit únic i es jugaran els dies 16,17,20 i 21 de gener d’aquest any i ,a més, es disputaran als estadis dels equips de les categories més baixes. Si els equips són de la mateixa divisió, el partit es jugarà al camp de la bola que isca abans al sorteig.

Els guanyadors d’aquests encontres, es classificaran als octaus, on sols quedaran 16 equips i aquests partits es jugaran el 26,27 i 28 de gener.