Home Alcoi CEEI organitza una trobada sobre emprenedoria robòtica i digitalització al campus d’Alcoi...

CEEI organitza una trobada sobre emprenedoria robòtica i digitalització al campus d’Alcoi de la UPV

388
0
SHARE
Cartell promocional de la trobada d'emprenedoria robòtica i digitalització.
Cartell promocional de la trobada d'emprenedoria robòtica i digitalització.

El Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València acollirà el pròxim 10 de novembre al matí la trobada ‘Focus Pyme i Emprenedoria Robòtica i Digitalització en indústria i empresa. Reptes i aplicacions’, una iniciativa de CEEI València, promoguda i finançada per l’IVACE, dins de la seua política de suport a l’emprenedoria innovadora.

L’esdeveniment està dirigit a pimes amb necessitats d´innovació, pimes de sectors madurs, empreses joves innovadores, emprenedors amb projectes empresarials en fase de preincubació, incubació o creació d´empresa, i potencials emprenedors que vulguen conéixer les oportunitats que ofereix la robòtica i la digitalització.

LLa trobada constarà de diverses ponències sobre l’emprament de la robòtica al sector productiu de la mà de professionals especialitzats, on s’abordarà la indústria digital, les aplicacions de la robòtica i el Café networking. També es realitzarà una conferència sobre la importància de les dades per a optimitzar productes a partir de solucions tecnològiques. A més, les empreses del sector oferiran informació de solucions d’enginyeria, maquinària i robòtica en una zona d’estands.