Home Destacats El C.D. Alcoyano femení es presenta en societat amb una dècada d’història...

El C.D. Alcoyano femení es presenta en societat amb una dècada d’història i més reforçat

0
SHARE

D’uns anys a aquesta part, el món del futbol ha registrat un bon grapat de modificacions respecte al que solia ser habitual. Després de dècades d’ostracisme, les dones han arribat i amb força a integrar els primers equips femenins. Un fenomen que es dona també a les localitat de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. El club de referència de la zona, per categoria i història, es el C.D. Alcoyano, que compleix una dècada d’activitat del seu equip femení. Després d’unes setmanes d’incertesa, finalment aquesta temporada 2022/2023 també hi haurà equip femení del Deportivo.

L’existència de l’equip que integren les fèmines ha sigut possible gràcies a l’esforç de l’ens del Collao per a fer-se amb els serveis d’alguns fixatges. També gràcies a la implicació del cos técnic, que no renuncia a fer una bona temporada gràcies a uns entrenaments que aspiren a traure el millor de cada jugadora. L’objectiu inicial és fer una campanya digna i, si és possible, ocupar plaça en la meitat alta del seu grup. Des de l’ens blanc-i-blau han confirmat la seua ferma intenció de continuar amb la secció femenina fins que es consolide de forma definitiva a la ciutat dels ponts.

El conjunt que dirigeix Raül García, que torna a entrenar després d’haver deixat les banquetes- està format per 19 xiques. Entre elles es barregen joventut i experiència per a donar passes cap a la consolidació del futbol femení a una ciutat que ha vist créixer el nombre de conjunts amb secció femenina. La 2ª Regional serà el campionat en el que les jugadores alcoianistes, reforçades amb fixatges forans, tractaran de obtenir resultats positius per a animar a altres joves a integrar-se en l’equip.