Home Alcoi Cinc empreses concorren a la contracta del subministrament elèctric 100% sostenible a...

Cinc empreses concorren a la contracta del subministrament elèctric 100% sostenible a Alcoi

0
SHARE

La licitació, publicada el 30 de juny, tal i com es pot veure al perfil del contractant al que pot accedir qualsevol ciutadà, marcava fins a l’1 d’agost per a les empreses presentaren les seues ofertes, rebent-se en aquest termini ofertes de cinc empreses. El contracte demana que l’energia elèctrica siga en un 100% de fonts renovables.

La informació que es pot consultar al mateix perfil del contractant sobre el contracte de subministrament d’energies, llum i gas, municipals https://www.alcoi.org/ca/areas/secretaria/perfil_contratante.html indica en el plec tècnic que l’Ajuntament convoca un procediment obert per contractar el subministrament, tant d’energia elèctrica 100% renovable com de gas natural, per als punts de consum de la Corporació Municipal per un any, prorrogable un altre. El contracte consta de tres lots i ix amb un pressupost base de 1.157.024,79 euros.

La informació consultable demostra, afirma el govern alcoià, que ha complit amb el que es va comprometre i exigeix que tota la llum que consumeix l’Ajuntament vinga de fonts renovables. La licitació es va publicar el passat 30 de juny i va estar oberta fins a l’1 d’agost. Cinc empreses s’han presentat als diferents lots, tres en total, que proposa el contracte amb una duració d’un any, renovable per un any més.

El govern ha volgut també aclarir les declaracions que va fer Guanyar Alcoi el passat 18 de juliol, i que hui ha publicat un mitjà local, indicant que no s’havia convocat el contracte de subministre d’energia elèctrica. Declaracions que demostren, consideren els socialistes alcoians, que las tasca del partit de l’oposició que més regidors té és molt deficient, ja que ni tan sols es miren els butlletins oficials, afirmen.