Home Alcoi Finalitzen els treballs de millora de l’accessibilitat a la Plaça d’Espanya d’Alcoi

Finalitzen els treballs de millora de l’accessibilitat a la Plaça d’Espanya d’Alcoi

1717
0
SHARE

Les obres per a millorar l’accessibilitat de la Plaça d’Espanya d’Alcoi, que van començar el sis d’agost, ja estan finalitzades. L’adequació per millorar l’accessibilitat d’un dels principals punts del centre històric alcoià ha afectat a diversos passos de vianants: el de davant de l’Ajuntament fins la ‘Bandeja’, el del carrer Sant Llorenç i carrer Sant Nicolau, el que hi ha davant del Centre de Majors i i el de davant del supermercat.

L’adequació ha sigut realitzada al mes d’agost per a no crear problemes de trànsit en un punt important de la ciutat. Cal recordar que la ciutat compta amb un Pla Municipal d’Accessibilitat i un grup motor pel que les obres d’accessibilitat es consensuen i programen segons necessitats i disponibilitat pressupostària.

El govern municipal ha destacat que el seu compromís amb l’accessibilitat és clar, i recorda les actuacions que s’han dut a terme com les obres al Passeig Ovidi Montllor en el Viaducte, les voreres de la Zona Nord, les voreres de la coneguda com ‘la volta als Ponts’ -l’Alameda, País Valencià o Els Alçamora-, l’accés a la Biblioteca Municipal Ricardo Senabre, els semàfors amb senyals acústiques, l’adequació de punts d’atenció municipal o dels museus per a persones amb diversitat funcional i l’accessibilitat de la pàgina web municipal.