Home Cultura Cirque du Soleil ja ha col·locat la seua carpa a la Platja...

Cirque du Soleil ja ha col·locat la seua carpa a la Platja de Sant Joan

0
SHARE
Nayma Beldjilali, regidora de cultura d'Alacant amb la carpa col·locada del Cirque du Soleil

Cirque du Soleil ja ha col·locat la seua Gran Carpa a Platja Sant Joan per començar les seues representacions el proper dimarts 16 de juliol.

Uns 70 operaris realitzen la preparació de les instal·lacions per a l’espectacle “Alegría. Bajo Una Nueva Luz” que ha ampliat dates fins al setembre.

La regidora de Cultura, Nayma Beldjilali, ha assistit al muntatge de la carpa i ha assenyalat que “fins i tot el muntatge i tot el desplegament tècnic i humà que requereix un espectacle com a  “Alegría. Bajo Una Nueva Luz” és impressionant com ho és la seua representació”. “Estem desitjant que arribe dimarts que ve perquè alacantins i visitants puguen gaudir d’un espectacle de primer nivell que només va a representar-se a cinc ciutats  espanyoles, una d’elles la nostra”.

Cirque du Soleil ha estat present a Alacant des del 2008. Amb el seu anterior obra, “Luzia”, va batre el seu rècord de venda d’entrades a Alacant, 110.000, de les quals un 70% van ser  adquirides per persones de fora de Alacant ciutat.

“Alegría. Bajo Una Nueva Luz”

Estrenada per primera vegada el 1994, “Alegria” és un dels espectacles més estimats de Cirque du Soleil.

Aquest, ha contribuït en gran mesura a marcar l’estil característic de la companyia a nivell internacional. Alegria va captivar més de 14 milions d’espectadors a 255 ciutats de 40 països durant la gira del 1994 al 2013, han explicat des de la companyia.

Amb motiu del 25è aniversari de l’espectacle el 2019, Cirque du Soleil va estrenar “Alegría. Bajo Una Nueva Luz”, una completa reimaginació de la seua aclamada producció de 1994, redissenyada per inspirar el públic actual. Mitjançant una nova adreça escènica, arranjaments musicals, acrobàcies, coreografies, vestuari, maquillatge i decorats, Alegria – Sota Una Nova Llum reinventa el clàssic original alhora que captura les emocions, melodies i essència d’Alegria.

Compta amb un repartiment internacional de 54 acròbates, pallassos, músics i cantants, i curiosament un dels pallassos és alacantí.

La sinopsi és la següent: Al cor d’un regne que va ser magnífic, i que ha perdut el seu rei, Alegria és testimoni de la lluita poder entre el vell ordre i la joventut en lluita per l’esperança i la renovació. Mentre el bufó de la cort intenta fer-se amb el tron, un creixent desig de canvi sorgeix als carrers per desafiar l’statu quo i portar alegria al món.