Home Alcoi Cita prèvia i atenció telefónica al Servei d’Ocupació d’Alcoi, que atén un...

Cita prèvia i atenció telefónica al Servei d’Ocupació d’Alcoi, que atén un 10% més de casos en 2020

0
SHARE

El Servei d’Ocupació i Orientació Laboral del Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Alcoi continua actiu, encara que adaptant-se a les mesures decretades per la Generalitat Valenciana per a combatre la pandèmia de la Covid19 i que estaran actives, en principi, fins al pròxim 15 de febrer.

Per aquest motiu i per a col·laborar amb les mesures aprovades, el servei no atendrà durant aquests dies cites presencials en les seues instal·lacions ubicades a l’espai Àgora, encara que sí que ho farà de manera telefònica o a través d’internet.

D’aquesta manera, el servei recomana a les persones interessades que concerten una cita prèvia a través de la web de l’Ajuntament d’Alcoi www.alcoi.org. Les tècniques d’Orientació es posaran en contacte amb aquestes persones a l’hora i el dia de la data seleccionada.

El Servei d’Ocupació i Orientació Laboral va realitzar en 2020 -any marcat per la crisi sanitària del coronavirus- un total de 1.083 atencions, un 10% més que en 2019. El 54,47% d’aquestes cites responen a una labor de seguiment a usuaris i usuàries d’aquest servei, que en total suma 414 noves persones orientades durant l’any 2020.