Home Alcoi Ciutadans Alcoi reclama la retirada dels fullets de la Fira Modernista per...

Ciutadans Alcoi reclama la retirada dels fullets de la Fira Modernista per ‘errates’

929
0
SHARE

Ciutadans Alcoi ha llançat un comunicat en el que anuncia que demanarà a l’Ajuntament d’Alcoi la retirada total dels fullets turístics desplegables que la Regidoria de Turisme ha editat per la Fira Modernista de la propera setmana. Els liberals alcoians denuncien que cap dels comerços que participen en el certament, i que estan localitzats sobre un plànol d’Alcoi no estan ubicats ni en el carrer ni en el número on realment s’ubiquen.

Segons Ciutandans, aquesta errada en l’edició dels plànols ha causat malestar entre els comerciants del Centre d’Alcoi. A més, la formació taronja alerta de les conseqüències que aquestes dades errònies poden causar en els centenars de persones que la ciutat preveu acollir a partir del proper dilluns, amb especial atenció al cap de setmana del 20 al 22 de setembre.

Per això, el partit que encapçala Rosa García a la capital de l’Alcoià demana la retirada dels actuals plànols per a corregir les errades, i demanarà explicacions en la propera Comissió Informativa que celebre l’Ajuntament.