Home Alcoi Ciutadans denuncia el deteriorament de les pistes esportives a la Zona Alta...

Ciutadans denuncia el deteriorament de les pistes esportives a la Zona Alta d’Alcoi

0
SHARE

La regidora del grup municipal de Ciutadans a l’Ajuntament d’Alcoi, Maribel Sánchez, ha denunciat “l’estat de deteriorament en què es troben les pistes esportives de la Zona Alta”. Aquestes instal·lacions es troben situades a esquena del carrer El Camí, al costat del centre de majors d’aquest barri alcoià, i compten amb un camp de futbol de gespa artificial i dues pistes de bàsquet.

“El manteniment d’aquestes infraestructures és molt deficient”, ha assegurat Maribel Sánchez, que ha detallat que “es pot observar a les pistes de bàsquet que el sòl s’ha quarterat i s’ha desprès el ciment. A més, al camp de futbol en algunes zones s’ha arrencat la gespa artificial i ha desaparegut la reixa que l’envolta”.

La regidora ha afegit que “no només preocupa el nul manteniment d’aquestes infraestructures. També que, en moltes ocasions, s’ha pogut observar una acumulació important d’escombraries en una zona que, a més, és un punt calent pel que fa a acumulació d’excrements de gossos i proliferació dels grafits que enlletgeixen les instal·lacions”.

Per tot això, Maribel Sánchez ha anunciat que “des de Ciutadans exigirem al Govern municipal que es prenguin les mesures necessàries per recuperar aquestes instal·lacions esportives perquè es garanteixi que els veïns que ho desitgin puguin utilitzar-les en les millors condicions possibles”.