Home Agres Classes suspeses a molts municipis de l’Alcoià i El Comtat pel temporal

Classes suspeses a molts municipis de l’Alcoià i El Comtat pel temporal

0
SHARE

El temporal de neu que esta afectant a les nostres comarques, obliga a tancar els col·legis d’Alcoi, Muro, Ibi, Castalla, Onil i Biar el dilluns 20 de gener, ja que la zona es troba en alerta roja declarada per la Agencia Estatal de meteorologia AEMET.

L’alerta estarà activa, de moment, fins les 11:59h de demà dilluns. La anada i tornada de xiquets a classe amb aquest clima de forts vents, aigua i neu, son els principals motius de la suspensio d’aquestes. Es preveuen per a demà ratxes de vent de 90km/h així com espesors de neu propers als 40cm per damunt dels 700m. A més a més, en la majoria de les localitats s’han anulat també les activitats esportives. Els distints ajuntaments han emés bàndols i comunicats de premsa per les xarxes socials i webs oficials per tal d’informar de les mesures especials que s’han pres. Des de les entitats publiques també volen recalcar que sols es faja cas a les fonts oficials o mitjans de comunicació habituals, ja que han aparegut distints fake news que estan confonent a la població.

Cal dir que a hores d’ara segons la DGT a les carreteres CV-800 (xixona-alcoi), CV-801 (ibi-banyeres), CV-802 (Onil-Biar), CV-803 (Onil-Banyeres) i CV-795 (banyeres-alcoi) els autobusos i camions i articulats tenen la circulació prohibida, als demés vehícles son obligatories cadenes o neumàtics d’hivern. Per altra banda a l’autovia A-7 tenen prohibida la circulació camions i articulats des del km 449 fins al km 559.

Ací un xicotet reportatge de la nevada als cims de la mariola.