Home Alcoi Recanvis Colón 1 C.D. Alcoyano 1; rècord històric invicte (21) igualat.

Recanvis Colón 1 C.D. Alcoyano 1; rècord històric invicte (21) igualat.

0
SHARE

Matinada freda i plujosa a Aldaia on el conjunt de Catarroja, el Recanvis Colón intentaria ser el primer equip a guanyar per primera vegada aquesta temporada al Deportivo Alcoyano que arribava amb 20 partits consecutius sense perdre. Al final empat en el marcador i 1 punt més d’avantatge sobre el 2n després de la derrota a casa del Intercity 1-4 davant el Atzeneta.

La primera meitat amb poc futbol atés que les condicions del terreny de joc no eren les idònies, va ser disputada amb un Alcoià que intentava controlar el joc i un Recanvis que tractava amb més embranzida que encerte de portar la iniciativa en el joc. En l’onze inicial del Deportivo ressaltava la presència de Josué, i el debut del primer fitxatge d’hivern, Mikel Solís. A penes va haver-hi ocasions clares per a cap dels dos conjunts, i quan s’estava arribant a la finalització del primer període, dins dels 2 minuts d’afegit, una gran cavalcada per part dreta dels valencians , era rematada al fons de les malles, pràcticament per l’esquadra, per la qual cosa els locals s’anaven al descans amb avantatge d’1-0 en el marcador.

Després de la represa l’Esportiu va sortir amb la convicció però les ocasions tampoc eren moltes perquè el Recanvis es defensava ordenadament, però en el minut 73 l’acabat d’incorporar, el canterano Peiró, va rematar perfectament de cap un córner llançat per Acevedo i va aconseguir el punt de l’empat que ja seria definitiu. Fins al final de la trobada, ressenyar una jugada interessant per cada equip, però en totes dues ocasions l’esfèric va sortir molt prop de la porteria de tots dos porters.

Per l’Alcoyano van jugar José Juan, Navarro (cp), Raúl, Garcés, Mikel Solís, Josué (Peiró), Jony Ñíguez, Juli (Jorge Moltó), Acevedo, Pau Franch i Ruba.

El Deportivo continua sumant jornades sense perdre, acumula ja 21 amb el que aconsegueix igualar el millor registre històric de l’Alcoià i té l’oportunitat de superar-lo la setmana vinent en el Nou Camp de Morvedre de Sagunt enfront del Atco. Saguntí. Els blanc-i-blaus amplian a 11 el seu avantatge sobre el 2n classificat gràcies al punt obtingut a Aldaia i la derrota a casa de Intercity.