Home Cocentaina Cocentaina acull el proper 8 d’agost el concert de música festera de...

Cocentaina acull el proper 8 d’agost el concert de música festera de l’Ateneu Musical

609
0
SHARE
Imatge del Concert Ateneu Musical 2021

L’Ateneu Musical de Cocentaina oferirà el tradicional concert de música festera al pati d’armes del palau comtal el dilluns 8 d’agost a les 22.30h.

La Societat Ateneu Musical de Cocentaina, torna a oferir el tradicional concert de festes amb tot el que aquest comporta. Amb tota la normalitat ja recuperada, enguany podrem comptar de nou amb la presència dels diferents directors convidats per fer gaudir d’aquesta cita tan anhelada a tot fester, músic i poble contestà.

En aquesta ocasió es podran escoltar pasdobles, marxes mores i marxes cristianes, composats per diferents compositors, des d’aquells joves que comencen a iniciar-se al aquest món de la composició, passant per aquells que ja són un referent per a la música festera, fins aquells que ens van deixar algunes de les grans joies de les nostres festes de moros i cristians.

Amb tot, al proper concert es podrà gaudir de la mà de l’Ateneu Musical de Cocentaina, d’una vetllada repleta de la música que tant nostra és i tant ens identifica, amb diverses estrenes absolutes i de la mà dels seus compositors.