Home Cocentaina Cocentaina celebra el día de la festivitat de Sant Hipòlit Màrtir

Cocentaina celebra el día de la festivitat de Sant Hipòlit Màrtir

0
SHARE

Aquest diumenge 13 d’Agosat les festes de Moros i Cristians de Cocentaina han continuat compartint el seu explendor amb diversos actes com l’ofrena de flors, i una missa solemne en llaor al patró Sant Hipòlit Martir. El més característic d’aquestc dia va ser la Presentació d’Armes de les filaes als càrrecs, un acte diferencial dels Moros i Cristians de Cocentaina.

La jornada del diumenge va proseguir amb altres actes com la processó solemne, la retreta, una desfiada divertida amb disfreces, així com una retvela de madrugada. Els festejos culminaran hui dilluns amb els actes de pólvora del Dia de l’Alardo, que enguany s’ha vist perjudicat per la impossibilitat de poder comptar amb els vora 500 quilos de pólvora demanats per les filaes

Cobertura d’actes de tvA

Ja es troben disponibles a la carta a la nostra web els reportatges de la Presentació d’Armes, axí com de la Retreta. tvA, l’única televisió de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla també ha realitzat cobertura, tant en directe com en diferit, de molts altres actes com l’Himne de Festes, la Nit de l’Olla, la Primera Diana i l’Entrada, també disponibles a la carta.