Home Cocentaina Cocentaina dona material de protecció homologat sanitàriament a l’Hospital Verge dels Lliris

Cocentaina dona material de protecció homologat sanitàriament a l’Hospital Verge dels Lliris

499
0
SHARE

Les mostres de solidaritat i suport al sistema sanitari venen sent una comú a les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla al llarg de vora 3 setmanes que han transcorregut de pandèmia pel coronavirus Covid19. Tant des de persones a títol particular com des d’empreses o comerços, i també des de les administracions locals, es treballa per a recollir elements de protecció individual (EPI). Aquesta és una de les principals mancances de les instal·lacions sanitàries a l’hora de combatre el virus.

Una d’eixes donacions ha eixit aquesta setmana de Cocentaina. L’Ajuntament de la capital del Comtat ha aconseguit reunir elements com mascaretes, guants, pantalles aïllants o ulleres -tots ells elements homologats sanitàriament- per a donar-los als efectius sanitaris que presten el seu servei a l’Hospital Verge dels Lliris d’Alcoi. Paral·lelament, altre comerç contestà ha sumat a aquesta donació les seues reserves d’aquests productes, que la Policial Local contestana s’ha encarregat de portar fins l’hospital alcoià.

Els elements de protecció han sigut molt ben rebuts a les instal·lacions hospitalàries, on estan ingressats bona part dels casos més greus de coronavirus. De fet, diàriament són necessaris centenars d’aquests elements, ja que els sanitaris no poden portar sempre els mateixos per a no perdre capacitat d’aïllament respecte al Covid19.