Home Cocentaina Cocentaina inverteix romanent de tresoreria en millorar el Col·legi Real Blanc

Cocentaina inverteix romanent de tresoreria en millorar el Col·legi Real Blanc

0
SHARE

La correcte gestió dels recursos que han aconseguit la immensa majoria dels ajuntaments de l’interior alacantí els permet dur a terme diferents inversions. No es tracta de projectes faraònics, degut a les restriccions a la despesa que imposa la coneguda com a Llei Montoro. Així i tot, cada any els romanents positius de tresoreria dels ajuntaments de la muntanya obrin la porta a inversions en manteniment a diferents indrets de cadascuna de les localitats.

Així ha ocorregut a Cocentaina, on l’Ajuntament ha destinat 15.000 euros a millorar l’estat de les pistes esportives del Col·legi Real Blanc. El manteniment dels edificis educatius públics és una de les atribucions municipals. Tenint en compte aquest factor, des del consistori contestà han agafat com a costum destinar una part d’eixe romanent -que ja registres des de fa anys- a millorar l’estat dels centres públics de la capital del Comtat.

En aquest cas, les millores han anat orientades a pintar les pistes esportives del centre educatiu, així com a l’asfaltat de la pista d’entrada al mateix. Es tracta de treballs que reivindiquen des dels propis centres educatius, i que remen a favor d’una milloria en les condicions en les que els joves de la localitat reben la seua educació.