Inici Alcoi L’Associació Sant Jordi obri el termini per a retirar els abonaments de...

L’Associació Sant Jordi obri el termini per a retirar els abonaments de cadires per a Festes d’Alcoi

165
0
COMPARTIR

Els diferents actes dels Moros i Cristians més coneguts del món, els d’Alcoi, tenen lloc al Centre de la ciutat. Un fet que permet tant a residents a aquest barri com als abonats a l’Associació Sant Jordi (ASJ) gaudir d’un seient reservat per a les Festes. Cada veí i abonat té la seua localitat reservada i pot recollir el seu abonament a partir d’aquest dilluns 13 de gener al Casal de Sant Jordi.

El preu de les cadires oscil·la entre els 11 i els 25 euros per a una reserva vàlida per a les Entrades i per a la Processó General de Sant Jordi. Enguany, els actes de la Trilogia Festera alcoiana cauen les jornades de 25, 26 i 27 d’abril, pel que el període per a reservar els seients ja està obert. L’ASJ, a més, disposa d’un document per a enviar a terceres persones a recollir la reserva. Tot en horari matinal de 10 a 13 hores i de vesprada entre les 16.30 i les 19.30 hores.

La xifra total de cadires que es reparteixen pel recorregut dels principals actes festers a Alcoi és d’unes 22.000. A més, enguany hi haurà més localitats a l’epicentre de la Festa: la Bandeja. Serà gràcies a la instal·lació de la plataforma a la vorera nord de la plaça que permetrà instal·lar 250 localitats més a aquesta ubicació. D’altra banda, la llotja d’autoritats també es veurà ampliada cara als propers festejos, passant dels 150 llocs habituals a vora 400.