Home Cocentaina Cocentaina invertirà 5.800 euros en ajudes per a l’adequació de cobertes d’edificia

Cocentaina invertirà 5.800 euros en ajudes per a l’adequació de cobertes d’edificia

324
0
SHARE
Infografia d'ajude de cobertes de Cocentaina.
Infografia d'ajude de cobertes de Cocentaina.

L’Ajuntament de Cocentaina llança una concessió d’ajudes per a l’adequació de cobertes, invertint-hi 5.800 euros. Les persones físiques o jurídiques privades, que siguen propietàries dels edificis objecte d’actuació, amb independència del seu nivell d’ingressos i de la naturalesa de la seua destinació, podran ser beneficiaris d’aquestes ajudes.

La concessió d’ajudes per part de l’ajuntament cobrirà tots aquells edificis que complesquen els requisits que s’estableixen i es troben ubicats en els carrers del Casc Antic establits a les bases, al Fang de conservació ‘Fraga’, al barri de Conservació ‘Alcúdia’, al Barri exterior ‘Els Algars‘, i al Barri exterior ‘Poble Nou de Sant Rafael’.

Per poder rebre l’ajuda serà requisit no iniciar les obres abans que es duguen a terme les supervisions prèvies pels tècnics municipals, i sempre que l’edifici es trobe ubicat als carrers indicats i tinga una antiguitat mínima de trenta anys. No obstant això, en aquesta convocatòria es permetrà presentar sol·licituds a obres iniciades en 2021, sempre que s’acredite que compleixen els requisits de les bases.

La sol·licitud s’haurà de presentar abans del 30 de setembre presentant una sol·licitud adreçada a l’Alcaldia de l’Ajuntament de Cocentaina, al registre general d’entrada de l’Ajuntament, o bé a través de la Seu Electrònica Municipal, segons les característiques de l’immoble i del sol·licitant.