Home Cocentaina Cocentaina obri el termini d’ajudes C’CREA 2022 per al suport econòmic de...

Cocentaina obri el termini d’ajudes C’CREA 2022 per al suport econòmic de la creació empresarial i l’emprenedoria

0
SHARE
Façana principal de l'Ajuntament de Cocentaina.
Façana principal de l'Ajuntament de Cocentaina.

El departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cocentaina obre el termini per demanar ajudes al programa C’CREA 2022, el qual té com objectiu es el foment de la creació i assentament de empreses al municipi i la diversificació econòmica de l’activitat industrial, per tal d’aconseguir la inserció laboral de desocupats. El projecte comú de dinamització econòmica local presenta una gran innovació que cada any.

A més de les quanties bàsiques, de 1.500 € per a projectes que justifiquen en despeses un mínim de 5000€ i de 3000€ per a aquells projectes que justifiquen despeses mínimes de 15.000€. En casa de ser dona menor de 30 anys o major de 45, o discapacitat almenys del 33%, les ajudes incrementaran en 500€. Si es desenvolupen activitats de disseny industrial, agroalimentari, productes ecològics, marques de qualitat, productes típics, noves tecnologies, turisme, treballs forestals, activitats mediambientals i de serveis per a la conciliació familiar, també augmenten en 500€.

Aquesta quantia és aplicable a la instal·lació d’activitats en el barri antic del municipi o en el barri de conservació de Fraga, les quals queden delimitades en el llistat que es regula en les bases. Paqui Ruiz, Regidora de Promoció Econòmica, anima a totes aquelles persones que han creat la seua empresa com a nova activitat a Cocentaina durant l’anualitat 2021/2022 al fet que sol·liciten aquestes ajudes, sempre que complisquen amb els requisits de les bases reguladores d’aquestes.

El termini de presentació de sol·licitud d’ajudes, serà de deu dies hàbils comptats des de l’endemà de la publicació de l’extracte de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província d’Alacant al Departament de Promoció Econòmica de l’ajuntament de Cocentaina al Carrer Sant Cristòfol 6-8 es pot resoldre qualsevol dubte al respecte.