Home Cocentaina Cocentaina obri el termini per a demanat les ajudes del Pla Resistir...

Cocentaina obri el termini per a demanat les ajudes del Pla Resistir per a pimes i autònoms dotat amb 307.000 euros

0
SHARE

La Junta de Govern contestana ha aprovat aquest dimecres les bases de les ajudes del Pla Parèntesi per un import total de 307.009,00€, dels quals Generalitat aporta 62,5% (191.880,62€), Diputació d’Alacant el 22,5% -el que es tradueix amb 69.077,02€- i el restant 15% (46.051,36€) l’Ajuntament de Cocentaina.

Aquestes ajudes s’integren dins del Pla autonòmic Resistir i van dirigides a autònoms i empreses amb un màxim de 10 persones treballadores que desenvolupen la seua activitat al municipi de Cocentaina i que pertanyen a les activitats determinades per la Generalitat Valenciana.

La quantia màxima per sol·licitud ascendeix a 2.000€ per autònom o microempresa més 200€ per cada treballador que tinguen contractat a data de 31 de desembre de 2021.

Tota la tramitació es realitzarà de forma obligatòria per la seu electrònica  (http://cocentaina.sedeelectronica.es) i el termini per a presentar les sol·licituds seran de 15 dies naturals a partir de l’endemà de la publicació de l’extracte de les bases al Butlletí Oficial de la Província.

Des del govern contestà valoren molt positivament aquesta iniciativa autonòmica i així li ho van transmetre dimarts al director general de l’Administració Local, Toni Such. “Ajudes que unixen a les tres administracions fent que siguen més quantioses i que els negocis no hagen de fer tantes tramitacions per a aconseguir-les. Hem organitzat el departament per tal de tramitar el més ràpid possible la resolució de les ajudes dirigides als sectors més afectats de la nostra població, malgrat no tindre encara interventor”, ha apuntat Mariona Carbonell, Regidora d’Hisenda contestana.