Home Cocentaina Cocentaina organitza la tradicional festa de ‘La Corriola’amb un seguit d’activitats durant...

Cocentaina organitza la tradicional festa de ‘La Corriola’amb un seguit d’activitats durant el matí

377
0
SHARE
Cartell Promocional de 'La Corriola' per a 2022.
Cartell Promocional de 'La Corriola' per a 2022.

L’Ajuntament de Cocentaina prepara un any més la tradicional Festa de la Corriola per al 8 de desembre al paratge del Santa Bàrbara. Una tradició contestana que consisteix a pujar a l’ermita i acostar-se a tocar la campana,

Un fet aporfitat tant per grans com menuts per a esmorzar allí ‘la Corriola’ una rosca de pa redona feta amb un llevat especial que s’acompanya amb una llonganissa roja tendra.

Com cada any, hi ha previstes una sèrie d’activitats per a amenitzar l’acte i entretenir els assistents, que podran eixir a les 09:30 des del Racó del Nadal en direcció al paratge acompanyats de la Colla Mal Passet.

A les 10:00 està programada una animació lectora a càrrec de Jordi Raül Verdú, que ens contarà el que conté el seu darrer llibre publicat al voltant de la tradició contestana de la Corriola.

En acabar aquesta activitat, està prevista l’actuació de la Muixeranga Penyeta Blanca, acompanyada per les dolçaines i els tabals del Mal Passet. Finalment, seran els Júniors MD qui organitzaran una sèrie de jocs per a esplaiar els més menuts.