Home Cocentaina Cocentaina presenta els carrecs de festes de Moros i Cristians

Cocentaina presenta els carrecs de festes de Moros i Cristians

170
0
SHARE
Cartell de Festes Cocentaina 2022
Cartell de Festes Cocentaina 2022

El pati d’armes del Palau Comtal de Cocentaina va acollir el passat dissabte 2 de juliol l’acte de Presentació dels Càrrecs per a les Festes de Moros i Cristians del 2022, una cerimònia que va comptar amb les paraules del President de la Junta de Festes; Juan Francisco Masanet. Durant la gala es van donar a conèixer capitanies i abanderats.

L’encarregat de representar al capità cristià serà José Rafael Llorens, a la Filà Contrabandistes, mentre Moisés Gil fara d’abanderat per la Filà Almogàvers. Al bàndol moro la capitania recau a la Filà Bequeteros, en mans de Miguel Palací Linares, mentre Vicent Torró farà d’abanderat a la Filà Mudèjars.

D’una altra banda, el compositor d’Ontinyent Saül Gómez i Soler, qui compta amb una extensa trajectòria a la creació i composició de música de festes, va ser confirmat com a director de l’Himne de Festes. A més també es va desvetlar el cartell de festes, que va ser dissenyat per Toni Domínguez.

A la recta final de l’esdeveniment van intervenir l’escriptor Juan Fran Ferrándiz, aportant la seua visió de les festes, i l’alcaldessa de la localitat, Mireia Estepa, amb un discurs sobre la seua importància.