Home Cultura La XVIII edició de ‘Veranea en el MARQ’ proposa una programació dedicada...

La XVIII edició de ‘Veranea en el MARQ’ proposa una programació dedicada al món dels gladiadors

134
0
SHARE
Xiquets fent manualitats al museu del MARQ

La campanya ‘Estiueja en el MARQ 2022’ arrenca per divuité any consecutiu, coincidint amb la implantació de l’horari d’estiu tant en el museu com en els jaciments i monuments de la província. La proposta d’aquesta edició girarà entorn de l’exposició internacional ‘Gladiadors. Herois del Coliseu’ i a la mostra ‘El Guerrero Atlàntic’ sobre la cultura castrenya.

Des del dilluns 4 de juliol i al llarg de huit setmanes, de dilluns a divendres i de 9.00 a 14.00 hores, el museu alacantí desplegarà un ampli calendari d’activitats enfocades a nens de 6 a 14 anys i amb una tarifa general de 40 euros per setmana i participant. Les places estan limitades a quaranta xiquets per setmana, dividits en dos grups, i s’ha mantingut l’acord amb el BARQ per a oferir un menú econòmic, al marge de la inscripció. La reserva de places podrà fer-se en les taquilles del MARQ o a través de instanticket. Tota la informació està en www.clubllumiq.es

La programació organitzada per la Fundació CV MARQ està encaminada aquesta edició al fet que els menors es familiaritzen amb l’entorn dels gladiadors, posant al seu abast tota la informació sobre aquests històrics combatents i els seus espectacles de masses. A més, mitjançant jocs i tallers els assistents podran conéixer les últimes aportacions històriques i d’arqueologia de gènere, així com els detalls d’arquitectura i estructures de les edificacions, entre altres curiositats de l’època.

Les activitats tindran lloc a l’interior del museu amb visita a sales, aules didàctiques i sala d’actes, i als jardins del MARQ.

Les campanyes d’estiu del MARQ tenen com a principal objectiu facilitar l’accés a la cultura, fomentar el treball en equip i la cooperació entre companys i mostrar als joves participants la importància de valorar i protegir el patrimoni històric, cultural, mediambiental i arqueològic de la província.