Home Cocentaina Cocentaina recupera el procés de presentació de projectes per als Pressupostos Participatius

Cocentaina recupera el procés de presentació de projectes per als Pressupostos Participatius

0
SHARE

El passat mes de febrer, l’Ajuntament de Cocentaina llançava una nova edició dels Pressupostos Participatius. Aquesta iniciativa va aparèixer la passada legislatura com a una de les formes d’oferir veu i vot als veïns de cada població a l’hora de presentar i elegir projectes que consideren necessaris per a millorar la vida a cada localitat. Un procés que es va veure aturat per la suspensió de terminis de gestió administrativa a causa de la pandèmia de coronavirus.

Eixos terminis s’han recuperat a partir de principis d’aquest mes, moment en que s’han pogut començar a estudiar els projectes presentats pels veïns i la seua viabilitat administrativa i econòmica. Aquelles propostes inviables ja han sigut notificades via seu electrònica del Consistori contestà i disposen ara de 15 dies per a modificar els projectes per a atorgar-los viabilitat i que pugen ser votats pels contestans.

Després d’eixe lapse de temps i d’un període d’exposició publica d’un mes, és probable que les votacions puguen ser obertes a la ciutadania. Els projecte viables ja es troben recollits a la secció de propostes de la pàgina web cocentainaparticipa.com.