Home Cocentaina Cocentaina reobri la Casa de la Joventut i reorganitza la seua programació...

Cocentaina reobri la Casa de la Joventut i reorganitza la seua programació cara a l’estiu

320
0
SHARE

L’Ajuntament de Cocentaina ha reobert la Casa de la Joventut per a oferir atenció presencial als joves de la localitat. Des de ja mateix es pot obtindre de nou el Carnet Jove o els diferents carnets d’alberguista i internacionals (professor o estudiant), resoldre dubtes sobre l’accés a estudis universitaris o de formació professional, oposicions, matrícules d’Aula Mentor, activitats d’oci… Per ara, l’atenció personalitzada serà amb cita prèvia i es mantindrà també, tal com com s’ha fet fins ara, l’atenció telefònica (965592795), el Whatsapp (699833855) o la consulta via correu electrònic (cocentainajove@cocentaina.org).

S’ha establert un sistema online de petició de cita a la web www.cocentaina.sedelectronica.es que permet sol·licitar i gestionar de forma senzilla i eficaç les cites. També s’ha establert un protocol de mesures de seguretat i higiene davant de la Covid19 per tal d’atendre les consultes de forma segura -ús de mascareta, espera a l’exterior de l’edifici, gel hidroalcohòlic, mampares de protecció, ventilació d’espais…-.

Al mateix temps, la Regidoria de Joventut ja té tancada la seua programació d’estiu, condicionada enguany per la prevenció del coronavirus i amb les mesures de seguretat necessàries. Torna el tradicional Cinema d’Estiu amb 3 sessions al Palau, tindrem una proposta d’’Scape Room i la diversió de la mà d’Eugeni Alemany.

Ara, més que mai, des de la Casa de la Joventut es volen oferir als joves recursos formatius vàlids per a la seua ocupació i per això per aquest mes de juliol s’oferirà un curs preparatori per al B1 d’anglés -online i gratuït- i un curs d’Educador/a de Menjador Escolar. Ja al mes de setembre, s’ha programat de nou el curs de Monitor/a de Temps Lliure Infantil i Juvenil i es tornarà a organitzar la campanya d’ajuda amb les beques del Ministeri d’Educació per a estudis postobligatoris (Batxillerat, FP, universitat…).