Home Cocentaina Cocentaina reforçarà els serveis de recollida de residus i neteja viària durant...

Cocentaina reforçarà els serveis de recollida de residus i neteja viària durant la Fira de Tots Sants 2022

193
0
SHARE
Ajuntament de cocentaina l Imatge d'Arxiu
Ajuntament de cocentaina l Imatge d'Arxiu

L’Ajuntament de Cocentaina, mitjançant la Regidoria de Residus Sòlids Urbans (RSU) i Neteja Viària, ha organitzat un dispositiu especial de cara a cobrir les necessitats del servei durant els quatre dies que dura enguany la Fira, com també els dies posteriors.

Recollida de Residus Sòlids Urbans

Per a la seua recollida s’amplia la plantilla amb 6 persones més sobre les que hi ha normalment. A més a més, s’amplia també el parc de vehicles amb un recol·lector amb càrrega darrere per poder traure els residus que es generaran dins de la zona on es desenvolupa la Fira, a més de dissenyar un reforç de contenidors per tota la localitat.

El servei de recollida començarà a les 00.00 cada dia de Fira i al llarg del dia aniran repassant-se els diferents punts, com també continuarà fent-se la recollida normal de la resta de les zones, tal com es fa diàriament.

Neteja viaria

Aquest servei també és veurà reforçat amb una ampliació de plantilla de 24 persones, que sumades a les ja existents, estaran repartides en tres torns de treball en diferents horaris. A més, s’ha previst un reforç de 2.000 papereres reciclables per a dipositar els diferents tipus de residus.

Des de la regidoria es demana a la ciutadania i als visitants que s’asseguren de fer un correcte reciclatge. Així mateix, està previst que cada dia hi haja un sondeig general amb aigua que contindrà un ambientador ecològic, tant en la cuba com en les agranadores.

Finalment, per als dies posteriors a la Fira, hi ha previst un pla de xoc per a garantir una tornada a la normalitat com més aviat millor. Es prega també, en aquest senta la col·laboració ciutadana, per si detecten alguna anomalia o deficiència en algun lloc en concret després de la neteja.