Home Alcoià Caixa Ontinyent treballa per desempenyar una labor social davant les noves circumstancies...

Caixa Ontinyent treballa per desempenyar una labor social davant les noves circumstancies econòmiques actuals

370
0
SHARE
Edifici de la Sede Central de Caixa Ontinyent.
Edifici de la Sede Central de Caixa Ontinyent.

Caixa Ontinyent es troba creant un pla estratègic per als pròxims exercicis per a nous objectius i metes basats en les noves circumstàncies socials i econòmiques. Segons Caixa Ontinyent, aquest serà un pla que servirà com a full de ruta i que mantindrà els pilars en els quals s’ha consolidat l’acció financera i social de la caixa: proximitat, solvència, digitalització, sostenibilitat i obra social.

L’Entitat assegura que mantindrà el seu paper de banca territorial, pròxima, relacional, de cooperació i de confiança amb els seus grups d’interés, i que reforçarà la seua solvència en l’entorn actual d’incertesa macroeconòmica. A més, asseguren que consolidaran la digitalització dels seus serveis, amb una dotació i renovació constant, oferint la màxima seguretat als clients i prioritzant la sostenibilitat de l’entorn.

Un aniversari que demostra el compromís social

Caixa Ontinyent complirà 138 anys el pròxim 31 de desembre i afirma que el paper de motor econòmic i social que ha mantingut al llarg de la seua trajectòria ha garantit sempre la disponibilitat dels estalvis dels clients i ha facilitat l’accés al crèdit a famílies, pimes i autònoms propiciant una activitat econòmica recurrent en la seua zona d’actuació.

Des de l’entitat destaquen ser l’única entitat de la comunitat que reverteix els seus beneficis a la societat en forma d’obres socials, equivalent a la part que altres entitats destinarien a retribuir als seus propietaris. Una labor social que permet millorar la qualitat de vida de les persones i contribuir a la vertebració de la seua zona, evitar la despoblació i que ha anat ajustant-se a les necessitats socials al llarg dels anys, i que en aquests últims temps.

En els últims 10 anys, Caixa Ontinyent assegura haver destinat 14 milions d’euros a obres socials i haver anat destinant recursos i activitats a tot el seu àmbit d’actuació des de la seua fundació en 1884. A més, destaquen que la seua obra social disposa de 25 centres en funcionament en 12 localitats, amb 278 llocs de treball directe, desenvolupant més de 100 activitats anuals, col·laborant amb prop de 100 col·lectius i beneficiant a 152.200 persones.