Home Cocentaina Cocentaina s’adhereix a ‘Exquisit Mediterrani’ i obté 40.000€ de Turisme per a...

Cocentaina s’adhereix a ‘Exquisit Mediterrani’ i obté 40.000€ de Turisme per a promocionar la Fira de Tots Sants

463
0
SHARE

El Secretari Autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha visitat Cocentaina aquest passat dilluns 14 de desembre per a formalitzar de nou la firma del conveni de promoció de la Fira de Tots Sants. D’aquesta forma, Turisme Comunitat Valenciana es compromet a recolzar un dels esdeveniments més identificatius des del punt de vista turístic, cultural i socioeconòmic de Cocentaina amb 40.000€, destinats a l’impuls, el desenvolupament i la difusió d’aquesta festivitat.

Per la seua banda, l’Ajuntament de Cocentaina es compromet, com en l’anterior conveni, a seguir amb la realització de diferents esdeveniments relacionats amb la Fira de Tots Sants que fan que siga una marca turística reconeguda a nivell internacional.

Per una altra banda, també el Secretari Autonòmic i l’Alcaldessa contestana han signat l’adhesió a la marca ‘Exquisit Mediterrani’ per a impulsar la generació i la promoció d’experiències turístiques vinculades a la gastronomia, com també, conservar, donar a conèixer i impulsar la rica i variada cuina tradicional autòctona.

Francesc Colomer ha agraït l’esforç de l’Ajuntament de Cocentaina “en defensa dels valors, el patrimoni i dels atributs tan importants que tenim en la nostra Comunitat”. I ha afegit que “la Fira té un reconeixement i fa una contribució enorme al prestigi de la nostra Història”. Mireia Estepa li ha domnat les gràcies per vindre a signar aquests dos compromisos a Cocentaina i “facilitar que el nostre poble forme part del motor turístic valencià”.

A més de la signatura d’aquests documents, el màxim responsable autonòmic de Turisme ha tingut l’honor de dedicar unes paraules a Cocentaina signant al llibre d’honor de l’ajuntament. Seguidament i acompanyats del Regidor de Turisme, la Regidora de Fira i els tècnics de Patrimoni i Turisme, s’ha fet una visita al Refugi Antiaeri per conèixer la inversió executada en ell gràcies a una subvenció autonòmica. A més, Francesc Colomer ha pogut veure la nova senyalèctica de la muralla de Cocentaina i d’altres punts de referència, també finançada per una subvenció de la seua àrea.