Home Cocentaina Cocentaina treballa amb Creu Roja per impartir sessions formatives de nocions bàsiques...

Cocentaina treballa amb Creu Roja per impartir sessions formatives de nocions bàsiques als treballadors d’instal·lacions esportives

0
SHARE

El passat divendres 21 d’octubre la Creu Roja va realitzar una sessió formativa sobre una iniciació als primers auxilis. Una idea promoguda per la regidoria d’esports perquè qualsevol integrant que treballe a instal·lacions i clubs esportius, puguen tindre els suficients recursos per a poder actuar en cas d’accident i necessitat d’una primera atenció fins que arriben l’ambulància i els serveis mèdics.

La formació va tindre lloc a la sala polivalent del pavelló municipal de Cocentaina, i es va centrar a conéixer els fonaments bàsics dels Primers Auxilis, posseir nocions mínimes sobre les tècniques de Reanimació Cardiopulmonar, conéixer tècniques bàsiques per a poder actuar davant d’hemorràgies, contusions i cremades.

El regidor d’Esports, Octavio Cerdà, explica que aquesta iniciativa és molt interessant per a consolidar-ho i que les accions formatives vagen repetint-se podent formar més i millor als que estan cada dia a peu d’instal·lació amb els nostres xiquets. L’ajuntament de Cocentaina està treballant perquè es puguen impartir més sessions, com per exemple la formació inicial per a l’ús de desfibril·lador automàtic.