Home Destacats Ibi organitza diversos tallers educatius per celebrar el Dia de les Ciutats...

Ibi organitza diversos tallers educatius per celebrar el Dia de les Ciutats Educadores

0
SHARE
Dia de les Ciutats Educadores de 2021 a Ibi.

Ibi és un dels 235 municipis espanyols adherits a l’Associació Internacional de Ciutats Educadores, amb un impuls especial per a l’educació del poble. Cada any, l’àrea d’Educació de l’Ajuntament d’Ibi celebra el 30 de novembre el dia de les Ciutats Educadores, de manera que es reflecteixen a través d’activitats i accions la bona feina en l’àmbit educatiu i el compromís local en aquest sentit.

L’ajuntament ha organitzat dos tallers, un sobre Fibres Vegetals els dies 22, 23 i 24 de novembre al museu de la Biodiversitat i l’altre sobre Intel·ligència Artificial i Robòtica al CEIP Teixereta. Al mateix temps, la Tutoria Entre Iguales renova programació i llança formació per a tots els centres educatius d’Ibi, així com per al professorat i les famílies el 29 de novembre al Centre Social Carme Garrigós. Els detalls sobre els horaris dels tallers poden ser consultats a la web de l’ajuntament.

La formació del professorat consistirà en l’actualització del material del Programa TEI, després de les circumstàncies esdevingudes després de la pandèmia. Per a les famílies, s’informarà sobre què és la convivència, conflicte, violència i assetjament escolar, què és el Programa TEI que s’aplica al centre educatiu on estan matriculats els seus fills/es, què es pot fer des de la família en la prevenció de la violència i l’assetjament escolar i l’entorn familiar, educatiu i social de la població.