Home Festes Comencen els actes festius a Ibi en honor a la seua patrona...

Comencen els actes festius a Ibi en honor a la seua patrona la Mare de Déu dels Desemparats

358
0
SHARE

Hui s’enceten els actes festius a Ibi en honor a la seua patrona la Mare de Déu dels Desemparats. La imatge de la patrona muntarà al seu tron de l’església de la Transfiguració del Senyor, per a celebrar la novena que comença el dia 1 de setembre i es celebrarà cada dia fins al 9 del mateix mes. El novenari a la patrona, la Santa Missa, Sermó, Gojos i Salve es durà a terme a les 10h 18h i 20h i el diumenge 5 de setembre la Novena del matí serà a les 12h.

Demà dijous 26 d’agost tindrà lloc a les 20:30h al Teatro Río del municipi la presentación de la Revista Oficial de les Festes 2021.

El divendres dia 3 de setembre podrem veure l’expossició de fotos de festes 2019 a l’ermita Sant Vicent amb el lliurament de premis del XLII Concurs de Fotografies i la expossició de dibuix del concurs infantil “Castell de Moros i Cristians”. El dissabte dia 4 de setembre tindrà lloc al Teatro Río la Gala Festera amb l’exaltació de les festes 2020 i 2021, el reconeixement a Capitans i Abanderades del 25,50 i 75 aniversari i amb el concert del Taller de Música Castell Vermell. El diumenge 5 de setembre es lliuraran els premis del concurs de dibuix infantil a les 12h a l’esmita de Sant Vicent.

La música serà la protagonista el dimarts 7 de setembre amb el Concert Extraordinari de Música Festera a càrrec de la Unió Musical d’Ibi que es celebrarà al Teatro Río a les 21:30h.

El divendres 10 de setembre a les 10 del matí tindrà lloc a l’Església de la Transfiguració del Senyor la Missa Funeral pels festers que ens han deixat als anys 2020 i 2021. I el diumenge dia 12 de setembre, també a l’església i a les 11:30h, es celebrarà la solemne Missa Major en honor a la Mare de Déu dels Desemparats.