Home Economia Comencen les obres de la xarxa de sanejament del barri Nova York...

Comencen les obres de la xarxa de sanejament del barri Nova York d’Ibi

0
SHARE

Aquesta setmana han començat les obres de reparació de diversos trams de la xarxa de sanejament d’aigua del barri Nova York de la localitat d’Ibi.

El pressupost de licitació de les obres era de 61.128,04 euros, IVA inclòs, i la mercantil que executa les obres és Mediterrani d’Obres i Asfalts, S.L amb un pressupost d’adjudicació a la baixa de 51.653,19 euros.

A més, per realitzar aquesta actuació, la Diputació d’Alacant ha concedit una subvenció a l’Ajuntament d’Ibi per valor del 63,8% del total de les obres i que ascendeix a 32.955 euros, sent la resta d’aportació municipal. L’ajuda està emmarcada dins de la convocatòria per a l’exercici 2017 a favor d’entitats locals de la província d’Alacant per a coajudar en el finançament d’infraestructures hidràuliques de proveïment i sanejament.

El 31 de juny es va signar l’acta de comprovació del replanteig de les obres, que han d’estar finalitzades abans del 31 d’agost. El projecte contempla la reparació de la xarxa en quatre trams: a la Avinguda de la Pau, a l’altura dels números 49 i 51, entre els número 41 i 45 de la mateixa avinguda, les escomeses de la Glorieta Lauzurica Torralba i les de la Plaça Nova York.