Home Esports Més de 1.000 esportistes participaran en la IV edició de la cursa...

Més de 1.000 esportistes participaran en la IV edició de la cursa nocturna “Nit de les Ermites”

0
SHARE

El proper dissabte 21 de juliol es realitzarà la 4a edició de la cursa nocturna “Nit de les Ermites”. Un recorregut urbà i de muntanya per les ermites iberudes de Sant Vicent, Sant Miquel, Santa Llúcia i Sant Pasqual, organitzat des de la regidoria d’esports de l’Ajuntament del municipi i en col·laboració amb l’empresa Kult Race.

La prova es divideix en dues modalitats: senderistes i corredors. La sortida serà a les 21:45h, amb un recorregut per a les dues de 14 km. Es realitzarà una eixida neutralitzada els primers 500 metres de cursa pel casc urbà.

Les inscripcions es van tancar el dilluns i més de 1.000 persones faran la prova esportiva, entre corredors i senderistes. La sortida i meta tindrà lloc al costat de l’Església de la Transfiguració del Senyor, al carrer de Les Eres.

Per realitzar la cursa cal portar llanterna de mà o frontal ja que es farà de nit la major part de la cursa i es realitzarà sense llum solar. Aquells participants que van recollir la samarreta i el dorsal el passat 24 de març no han de passar a recollir el dorsal perquè poden utilitzar el mateix. La resta de participants podran recollir-ho el mateix dissabte, de 10: 00h a 14: 00h, i de vesprada a partir de les 16:00h a la secretaria de la prova situada al costat de la sortida. Serà imprescindible presentar el DNI i l’organització ha recomanat recollir-lo amb suficient antelació a causa de l’elevat nombre de participants.

Tots els participants obtindran diferents obsequis per part de l’organització. A més, durant la carrera hauran dos punts d’avituallament i els tres primers classificats de totes les categories i corredors locals rebran trofeus.