Home Esports Comencen les obres de millora al trinquet del Poliesportiu Municipal de Muro

Comencen les obres de millora al trinquet del Poliesportiu Municipal de Muro

678
0
SHARE

El confinament provocat per la crisi sanitària del coronavirus ha mantingut durant mesos a la immensa majoria de la població a les seues llars. A les localitats de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla, moltes d’elles practiquen diferents disciplines esportives a les intal·lacions destinades a elles de cada municipi. Però aquestes instal·lacions necessiten de millores que l’ús i el pas del temps fan imprescindibles.

D’ací que la Diputació d’Alacant haja enllestit un pla de millora d’aquestes infraestructures a tota la província, reforçades amb les aportacions municipals. Un pla que dota de finançament els treballs necessaris a pistes i poliesportius de bona part de les localitats alacantines. Una d’elles, Muro, ha rebut una subvenció provincial per a escometre treballs de millora en el trinquet del seu Poliesportiu Municipal, treballs que s’han encetat aquesta mateixa setmana.

Les obres consisteixen en instal·ar una coberta per a tot el trinquet i les nives graderies que inclou el projecte. Són treballs que vindran seguits pels de cobrir també la pista d’hoquei al mateix poliesportiu, i que també estan inclosos en la línia d’ajudes del Pla d’Obres de la Diputació d’Alacant.