Inici Alcoià Comens de lliga de tots els equips federats del planter del NB...

Comens de lliga de tots els equips federats del planter del NB Alcoi

425
0
COMPARTIR

Aquest cap de setmana els vuit equips del planter federat del NB Alcoi s’han vestit de curt per donar inici a les seves respectives lligues. S’han unit als dos equips júniors i els dos sèniors que ho van fer la setmana passada. Falta per saltar a la pista l’equip sènior masculí de 2n zonal que té el seu inici de lliga la setmana que ve i va disputar diumenge el seu últim partit amistós.
Dels equips del planter destaquem la bona arrancada dels dos equips infantils masculí de la mateixa manera que el cadet masculí que milita a nivell 2. Sense tenir en compte el resultat l’equip cadet masculí vinculat a les Paules va tenir una gran actuació tot i la superioritat física del rival.
Per part dels equips sèniors l’únic que ha jugat partit de lliga és el conjunt de les noies i ho va fer per partida doble el divendres, es va enfrontar a Muro en un partit avançat de la propera jornada. Una trobada, en la qual van dominar les alcoianes des de l’inici, com demostren els parcials: 24/12, 20/2, 18/11, 18/8, per deixar un marcador de 80 a 33. Cal destacar que totes les jugadores van anotar i van disputar de molts minuts per seguir agafant confiança i engreixant la màquina per a partits més ajustats.
A més, és el primer partit d’aquesta temporada on els entrenadors van poder comptar amb tota la plantilla. Finalment, Ana Pedrós ha fitxat, després de disminuir els seus dolors de genoll. Una bona notícia per al club.
Anotació: Maria 18, Júlia 7, Almudena 8, Ariadna 7, Lidia 10 – Inicialment Ana 4, Laura 9, Aroa Crespo, Aroa Jover 6, Lliris maig.
I el diumenge va tornar a jugar, però aquesta vegada es van desplaçar a Castalla, un rival també conegut, el qual no va deixar de lluitar malgrat anar tot el temps per sota en el marcador. Per a les jugadores del NB Alcoi va tornar a ser un partit on provar coses de noves i pujar la intensitat, per preparar futures trobades on hagin de competir a un nivell més igualat. El marcatge final va ser a 44-73.
Parcials: 14/19, 12/25, 11/13, 7/17. Anotació: Júlia 15, Maria 17, Lidia, Ariadna 3, Almudena 4 – 5 inicial- Laura 18, Aroa 4, Anna, Lliris 12.
L’equip autonòmic masculí va ajornar la seva visita a la complicada pista d’Enguera i ho faran el proper dimecres a les 20: 30h.
I l’equip 2a zonal va disputar un partit amistós contra el Onix CB 50-54, s’ha millorat respecte a l’altre partit, en el seu ritme de joc, en minimitzar les pèrdues de pilota i les badades en defensa.