Home Alcoi Premi per a la Policia Local d’Alcoi

Premi per a la Policia Local d’Alcoi

0
SHARE

La Policia Local d’Alcoi ha aconseguit el Premi Nacional a les Bones Pràctiques en Seguretat Viària al costat de la Guàrdia Urbana de Barcelona i la Policia Local d’Elx en els VII Premis Nacionals de Seguretat Viària per a les Policies Locals. El lliurament de premis va tindre lloc en el marc de la III Convenció Nacional sobre Seguretat Viària de les Policies Locals. Aquests premis estan organitzats per Fesvial, Fundació per a la seguretat viària, amb la col•laboració de la Unió Nacional de Caps i Directius de Policia Local, UNIJEPOL, és la responsable de tots dos actes.
En la inauguració van participar el Director general de trànsit, Pere Navarro; Carlos Daniel *Casares, Secretari General de la FEMP; el President nacional d’UNIJEPOL, Pascual Martínez Cuesta, i Luis Montoro, President de FESVIAL, Fundació per a la Seguretat Viària, entre altres autoritats, després d’aquest acte van procedir a la signatura de la constitució de la Xarxa Espanyola per a la Seguretat Viària. Després va haver-hi una taula redona, sobre “Els vehicles de mobilitat personal en l’àmbit urbà”. Acabant l’acte amb el lliurament dels Premis Nacionals de Seguretat Viària per als Policies Locals, ja en la seua sèptica edició.
Ressaltar que aquest esdeveniment se celebra dins de TRAFIC 2019 la Fira internacional dedicada a la gestió de la nova mobilitat segura i sostenible, que va organitzar IFEMA del 8 a l’11 d’octubre en la Fira de Madrid. La seguretat viària ha sigut la protagonista en la 16a edició de TRAFIC 2019.