Home Alcoià ‘Comparteix i Recicla’ llança la seua IX edició aportant joguets a xiquets...

‘Comparteix i Recicla’ llança la seua IX edició aportant joguets a xiquets sense recursos i amb cura del Medi Ambient

495
0
SHARE
Logotip de la Fundació Créixer Jugant, que organitza la campanya 'Comparteix i Recicla'.

‘Porta la teva joguina que et queda petita i una altra vida li donaràs. És el més’, és el lema de la novena edició de la campanya solidària de recollida de joguets més gran a nivell nacional. I és que ‘Comparteix y Recicla’ no només busca donar una segona vida als joguets en mans dels nens que més ho necessiten, sinó que ho fa cuidant del medi ambient i apostant per la integració laboral de persones amb diversitat funcional.

Una campanya que és possible gràcies a l’aportació dels col·laboradors, que s’encarreguen de fer realitat cadascuna de les parts imprescindibles de la campanya. Així, cadascun compleix un paper necessari que ha aconseguit que al llarg d’aquests 9 anys s’hagin lliurat joguets a més de 55.000 xiquets i xiquetes atesos per ONG, fundacions i associacions de tota Espanya.

Avantatges mediambientals

En aquests dos darrers anys, la campanya ha reciclat tanta quantitat de joguets que, si hagueren anat a un abocador, suposarien un equivalent de 140 tones de CO2 -quantitat que absorbeixen 2.9 hectàrees de pins en un any-. No obstant això, la major quantitat de joguets que recull la campanya són destinats a la seva reutilització, perllongant així el cicle de vida del producte i contribuint a tenir cura del medi ambient.

Més patrocinadors

Un any més, la campanya compta amb la implicació i el suport de diferents empreses que la fan possible. Empreses compromeses amb els valors que representa ‘Comparteix i Recicla’ i que posen al seu servei els seus recursos per dur-la a terme. A més de les empreses implicades en el procés de recollida i tractament dels joguets, la campanya compta amb la inestimable col·laboració de Mediaset España, que a través del seu projecte de comunicació social ’12 Mesos’, és l’encarregat que totes les famílies coneguen la campanya i disposen de la informació necessària per participar.

Gràcies a l’espot que produeix i emet a tots els seus canals, i a la menció de la campanya en els diferents programes i informatius, milers de xiquets i xiquetes coneixen aquesta iniciativa i participen en ella. La campanya també compta amb el suport d’empreses fabricants de joguets que senyalitzen els seus productes amb el segell ‘Comparteix i Recicla’, mostrant així el seu compromís amb aquesta. Colorbaby -a través de la seva marca de joguets de fusta Woomax-, Minland o Joguets Cayro en són exemples.