Home Cocentaina Compromís-Col·lectiu 03820 denuncia 2 anys sense respostes a la bústia ciutadana de...

Compromís-Col·lectiu 03820 denuncia 2 anys sense respostes a la bústia ciutadana de Cocentaina

1665
0
SHARE

Paulatinament, les respectives administracions han anat enllestint mètodes que ajuden als seus ciutadans a comunicar-se amb elles. A bona part de les localitats de l’interior alacantí existeixen aplicacions que qualsevol veí pot utilitzar per a traslladar problemes al seu ajuntament. Totes elles són eines amb les que resoldre avaries, reparar desperfectes o escometre tasques que els veïns consideren necessàries a una determinada zona de la població.

A Cocentaina fa anys que està activa la Bústia Ciutadana, que utilitza internet per a rebre les propostes i suggeriments dels veïns de la capital del Comtat. No obstant, ara Compromís-Col·lectiu 03820 ha denunciat en un comunicat que aquest sistema porta dos anys abandonat. Segons l’agrupació valencianista, l’equip de govern considera que ja ha sigut amortitzada, pel que porta des de 2017 sense contestar els requeriments dels seus ciutadans.

Inicialment, la plataforma municipal es comprometia, critiquen, a respondre als veïns en un termini màxim de 28 dies. A hores d’ara hi han notificacions i propostes enviades pels veïns que estan sense respondre des de fa 2 anys. Per a revertir-ho, la formació insta a l’Ajuntament de Cocentaina a invertir en modernitzar la Bústia Ciutadana com a mètode per a rebre les inquietuds i necessitats de la ciutadania.