Home Alcoi Compromís assegura que 3.000 persones, el 5% dels habitants d’Alcoi, passen fam...

Compromís assegura que 3.000 persones, el 5% dels habitants d’Alcoi, passen fam per la Covid a la ciutat

384
0
SHARE

La crisi sanitària del coronavirus ha destapat també altres dos crisis, econòmica i social, a totes les localitats. Un fet que ha incrementat la xifra de persones que es veuen obligades a recórrer a la beneficència per a poder sobreviure. Associacions i ONG’s, així com els respectius departaments de Serveis Socials de cada ajuntament, duen a terme la tasca de prestar auxili a aquelles persones que ho necessiten.

Degut a aquest fet, l’agrupació alcoiana de Compromís ha demanat a l’Ajuntament d’Alcoi que dote ajudes per als bancs d’aliments. Extrem que ha sigut denegat per l’equips de govern, que a hores d’ara paga els rebuts de llum i aigua d’aquests ens per a ajudar-los en la seua tasca. No obstant, la formació valencianista ha detectat que són en torn a 3.000 persones, el 5% de la població d’Alcoi, les que acudeixen als bancs d’aliments per a no passar fam.

La negativa municipal a augmentar les ajudes a aquests ens ha provocat les crítiques de Compromís, que tornarà a portar al següent plenari una moció en aquesta línia.