Home Alcoi Les dones, protagonistes de la XVII Setmana de la Ciència del Campus...

Les dones, protagonistes de la XVII Setmana de la Ciència del Campus d’Alcoi de la UPV que es podrà seguir per tvA

569
0
SHARE

La Setmana de la Ciència de Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV) torna un any més. En aquesta XVII edició, que es celebrarà del 16 al 26 de novembre, totes les conferències seran impartides per dones científiques sobre temes tan diversos com algoritmes, esport, humor, nous materials, màrqueting, arqueologia o informació d’experts sobre la Covid19. La principal novetat d’aquesta edició és que totes les activitats podran seguir-se a través del canal de youtube oficial de campus des de qualsevol part de món. Aquesta casa també col·labora per a oferir en directe totes les xerrades de la Setmana de la Ciència del Campus d’Alcoi de la UPV.

El Saló de Graus ‘Roberto García Payá’ ha acollit la presentació de la Setmana de la Ciència amb les paraules del Vicerector d’Alumnat, Cultura i Esports de la UPV, José Luis Cueto; el Director de Campus d’Alcoi de la UPV, Juan Ignacio Torregrosa; l’Alcalde d’Alcoi, Antonio Francès; el professor de Departament de Composició Arquitectònica de la UPV, Juan Francisco Picó; i l’autora de l’cartell i egressada en el Grau en Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes, Cristina Sánchez. El hashtag oficial per interactuar en xarxes socials és #SCAlcoi20.

José Luis Cueto ha destacat que “la missió de la UPV és difondre la ciència i generar consciència crítica. És d’agrair el valor de l’equip que treballa al voltant de la Setmana de la Ciència”. En representació de campus, el seu director Juan Ignacio Torregrosa ha agraït l’esforç de tots per tirar endavant la Setmana de la Ciència a la situació actual. A més ha informat que és l’edició on s’ha aconseguit més finançament per poder tirar-la endavant. Antonio Francés també ha deixat un missatge en vídeo i ha reconegut que la Setmana de la Ciència “aconsegueix situar la nostra ciutat i la nostra comarca com a referents de difusió de la ciència entre la ciutadania”.

El cartell i la autora

Cristina Sánchez ha posat imatge a la Setmana de la Ciència 2020. Aquest és el tercer any consecutiu en el qual el campus encarrega el cartell a una de les seues estudiants. Ella és graduada en Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes. A més, va estudiar el Màster en Màrqueting i Comunicació d’Empreses de la UPV. Malgrat la seva joventut, va realitzar pràctiques en Hawkers i va formar part de l’equip de ZARA com ‘Visual Merchandiser’. Cristina Sánchez actualment desenvolupa la seva professió en Le Cuona, una de les empreses tèxtils més importants del món. Ocupa el càrrec d’Executiva en Màrqueting i dissenyadora gràfica. És la responsable del disseny de projectes per a impressió i digital, incloent packaging col·lateral per a distribuïdors a Europa i Estats Units, creació de posts per a les xarxes socials, sign offs i newsletters.